RECENSIONER
logo

Cert. Medicinsk Massageterapeut

RECENSIONER

boka tid

Ge omdömmen, recensioner via Bokadirekt


Sen i våras har Bokningstjänsten jag använder, Bokadirekt, börjat använda funktioner så ni kan ge omdömmen Efter behandlingen inom ett par dagar får ni ett epost där ni enkelt kan lämna recension eller omdömme om behandlingen. Jag hoppas ni kan ta den minuten och ge ert omdömme när ni varit hos mig.


Nu finns det en baksida med att ni får epost brevet så snart, det kanske inte blir någon förändring så fort eller att det är komplext som gör att ni behöver fler behandlingar. Vänta då med att ge recension tills vi kommit längre

Ge gärna en recension!


Har du varit på behandling hos mig?


Vill du hjälpa andra att hitta till mig? Ge gärna en recension. Det tar 30 sekunder.


Har du en QR kodläsare i mobilen? Finns annars att ladda ner via appstore och Google play.


Starta QR läsaren och håll rutan över QR koden nedan. Du kommer till min recensionssida på Google direkt.


Tack för din hjälp!

Google my business recension

Är supernöjd o så tacksam! Trodde aldrig att min axel skulle bli så bra efter bara första besöket😁 Har rekommenderat Magnus muskelhälsa till både vänner o kollegor! Emma D Dec 2019

Bra Kille, vet vad han gör

Robert Lundborg. Google

April 2019

Bra det känns bättre i höften

Inga-Britt Garpenlund - Google dec 2018

Seriös, kunnig och otroligt skicklig!

Mats Olsson - Google 

28 Januari 2019

Provat mycket massage men aldrig fått sådan bra hjälp som hos Magnus. Rekommenderas verkligen!!

Ulrika Korkola - Facebook

24 Juli 2018

Grundlig, lättsam och duktig. Hit kommer jag definitivt tillbaka vid behov.

Jenny Nilsson - facebook


31 januari 2018

"Otroligt trevlig och proffsig. Han kan sin sak och hjälper till så allt blir bra. Stort tack."

Linda Lundkvist

3 oktober 2017

Magnus kan sin sak och är uppmärksam på saker man själv missat i kroppen

Erica Eckis Svensson

2 mars 2017

Väldigt bra bemött och mycket bra behandling.


Johnny Grandin

6 mars 2017

fem stjärnor

Tennisarmbågen är nu obefintlig! Magnus kan sin sak :)


Rune Guldbrandsson

2 mars 2017

fem stjärnor

Magnus är riktigt duktig på att verkligen hitta där man har ont och ger sig inte fören han hittat det onda. Bra service och mycket trevlig!

Kristina Pettersson

3 mars 2017

fem stjärnor

Härlig kille som är lyhörd och duktig på sin sak.


Teresia Andersson

Facebook 20 April 2016

fem stjärnor

Fantastisk man som hjälpt mig otroligt mycket. Har rekommenderas honom till flera. Superbra!

Annika Sennbrink

Facebook 18 mars 2017

fem stjärnor

Väldigt seriös och genuint intresserad av bra resultat och nöjd kund.

Andreas Forslund

3 mars 2017

fem stjärnor

Superbra! Expert på alla små som stora muskler! Blir hjälpt varje gång!


Hanna Gadd

KONTAKT

Visitkort som QR kod.

Har du en QR läsare (Barcode reader) på telefonen kan du lägga in mig i adressboken på 2 sekunder från din dator.

QR kod visitkort

SOCIALA MEDIER

Facebook länk

Följ mig på facebook för plötsliga avbokningar samt lediga tider.

boka tid

Copyright @ All Rights Reserved