Cert. Medicinsk Massageterapeut

boka tid

EFFEKTIV BEHANDLING MED OLIKA METODER

Innan behandlingen vill jag veta mer om dina besvär, historik samt i de flesta fall utföra en undersökning och vissa rörelsetester.

Just undersökning och din historik är jätteviktig för att jag ska få en känsla eller vetskap om vad som kan orsaka dina poblem och använda en eller flera behandlingsmetoder som kan hjälpa dig effektivast.


Behandlingen kan kännas, i vissa fall ömma mer på vissa punkter. I övrigt är mina behandlingar avkopplande och ge en djupare behandling men en skön-ont känsla. 

Massage örebro

MASSAGE


Hos mig får du behandlande massage och ingen "spamassage". Målet är att få spänningar och knutar att släppa. Jag anpassar trycket till hur spänningarna i musklerna känns. Det är många som erbjuder massage i Örebro. När du kommer till mig känns det som skön-ont - det är då det behandlar.

Friidrott örebro

IDROTTSMASSAGE


Behöver du en idrottsmassage i örebro kan du känna dig trygg här. Inga tryck som ger bristningar i muskler utan effektiv behandling. Målet är att få spänningarna att släppa.


Har flera års erfarenhet genom behandlingar och på olika evenemang som: Vasaloppet, O-ringen, Cykel- och Ultravasan

Stretchning örebro

TÖJNINGAR


Töjningar är effektiva på spända muskler. Det är en neuromuskulär påverkan där vi lär musklerna  att de inte ska vara spända och "korta". Med specifika positioner av kroppensdelar kommer får vi kontakt med de muskler som orsakar problem. Töjningar är en form av specifik stretch.

mjuk kiropraktik örebro

MJUK KIROPRAKTIK OCH STRUKTURELL OSTEOPATI


Metoden ser till hela kroppen och hur olika områden samverkar med varandra. Efter undersökning utgörs behandlingen av en stöt eller tryck i området eller att jag mobiliserar leden. Stöten och mobiliseringen släpper låsningar i leder.

Innan jag väljer att använda denna metod undersöker jag grundligt om leden eller kotkroppar kan vara orsaken till dina besvär. Annars använder jag andra metoder

strain counterstrain  Örebro

STRAIN COUNTERSTRAIN


Metod där vi arbetar punktvis och genom att positionera kroppen på visst sätt ska smärtfri känsla uppnås. Strain Counterstrain behandlar nerver som ger smärtimpulser men även muskler i området.

kinesiologi rehabtejpning axlar Örebro

REHAB - KINESIOLOGITEJPNING


Tejpen lyfter huden och hjälper lymf- och blodsystemet att läka området. Muskelspänningar Rehabtejpning hjälper vid bl.a. följande besvär:

  • Stabilisera knä, axel nacke
  • Hoppar och löparknä
  • Hammartå, plantarfascit, Hälsporre, stukningar,