Cert. Medicinsk Massageterapeut

boka tid

VAD ÄR NYTT PÅ KLINIKEN

Ledigt rum i vår korridor


I höst blir ett rum ledigt i vår korridor. Vi är ett trevligt gäng på 4 personer. Du är välkommen vara med. Vi har olika terapeutiska inriktningar som Naprapat, kineseolog, massör samt personlig coachning. Vi ser helst att du är en vårdinriktad terapeut. 


Rummet är ca 15 kvm. Hyra kvartalsvis. Finns möjlighet till garageplats. 

För mer information kontakta mig på mail magnus@magnusmuskelhalsa.se eller Ulf Skoogh Muskelmakarna 019-10 68 88

Presentkort


Presentkort finns att beställa digitalt, du får presentkortet på mail. Eller bestämmer vi en tid på kliniken där du kan få presentkortet med dig direkt.

Välkomna

Parkering på gatan


Använd appen Flybird för betala P-biljett

Ta en virtuell rundtur på kliniken


Nu finns det en virtuell rundtur du kan ta på kliniken. Rundturen finns på google maps också. Kicka på bilden så kommer du in på kliniken och kan kika runt i din egen takt

Välkommen

Studentrabatt och klarnabetalning


Nu kan ni som är studenter betala med Klarnafaktura. Rabatten 20% är avdragen i priset. Finns bokningsbara val under Studentbehandlingar. 

Magnus tränar
Selfie kursedeltagare

Kurs i Terapeutisk Gravidmassage


Åter hemma efter 4 intensiva och lärorika dagar hos John Carrier. Har inte hunnit smälta allt än. Men det sker så mycket i kvinnans kropp under graviditeten och vi lärde oss massor,allihop. Anatomi, fysiologi, endokrina processer d.v.s hormoner m.m. Också olika tester och behandling vid s.k foglossning för att försöka minska besvären. Vi kan nu hjälpa er om ni får besvär redan från vecka 1.


Det finns ett steg 2 i kursen. Den ska jag gå om ett år ca. Först måste jag göra klart 16 elevbehandlingar för att bli Diplomerad

Välkomna!

9/10-17

Bakåtvänd klocka

Kvällsöppet varannan vecka


Kvällstider är populära, jag vet, men tillsvidare kommer jag ha möjlighet till kvällsöppet varannan vecka d.v.s. udda veckor. Då finns det kvällstider på tisdagar, onsdagar och torsdagar till kl 21. Udda veckor har jag också lördag eller söndagsöppet - oftast lördag.


Jämna veckor har jag öppet vardagar till kl 16.

Välkomna!

cykelvasan

Haft så mycket jobb å inte hunnit med att uppdatera sista veckorna.

Förra helgen var det Cykelvasan med 23000 tävlande under 2 dagar. Lördagen var riktigt fullsatt med kö för behandliing. mycket ben förstås, men även rygg, nacke. Sen var det många med kramper.


Varför kramp? 1. tränat för dåligt, 2 inte ätit eller druckit tillräckligt innan loppet. 3 mineral och saltbrist under loppet. glöm inte äta och dricka

Oringen Tove

Oringen 2017 i Arvika. Jag är där och jobbar i helgen 22-23/7. Behandlingar,och tejpningar i massor.


Öppnar Tisdag 25/7 på kliniken igen. Välkomna