NYTT

Cert. Medicinsk Massageterapeut

boka tid

VAD ÄR NYTT PÅ KLINIKEN

Färre Parkeringsplatser


Det pågår takarbete och många parkeringar är avstängda på andra sidan gatan. Brukar finnas parkeringar i närheten på smågatorna. Använd appen easypark för att betala parkering.

Ta en virtuell rundtur på kliniken


Nu finns det en virtuell rundtur du kan ta på kliniken. Rundturen finns på google maps också. Kicka på bilden så kommer du in på kliniken och kan kika runt i din egen takt

Välkommen

Prisförändring från 210801


Från 1/8 sker en prisförändring med 40 till 50kr på samtliga behandlingar. Anledningen är att allt blivit dyrare. Överallt. Sen har jag inte förändrat priserna på ca 2 år. Studentrabatten med 20% finns kvar.

Öppettider i sommar 2021


Kommer ha öppet udda veckor måndag till torsdag 9 - 17 från midsommar och framåt. Bokningskalendern är uppdaterad med bokningsbara tider till mitten av augusti.

Covid och anpassningar på kliniken


  • Kom inte för tidigt. 5 - 10 min räcker. Vi har en begränsning på max 3 personer får uppehålla sig i väntrummet.
  • Känner jag mig krasslig eller nåt inte känns bra kommer jag att stänga.
  • Kom inte för behandling om Ni har liknande känsla i kroppen, är förkyld eller dylikt.
  • Jag använder munskydd. Handsprit efter varje behandling på bänken och händer. Tar inte i hand.
  • I väntrummet finns utrymme att uppehålla sig 2 meter ifrån varandra. Kom inte för tidigt till behandling, 5-10 min räcker. Tar inte lång tid innan jag kommer och hämtar dig.
  • Om jag behöver/tvingas stänga informerar jag här samt att bokningssystemet är stängt.

Studentrabatt och klarnabetalning


Nu kan ni som är studenter betala med Klarnafaktura. Rabatten 20% är avdragen i priset. Finns bokningsbara val under Studentbehandlingar. 

Från Den 5/8 2019 justeras behandlingspriserna med ca 50 kr. Anledningarna är främst:

  • Oförändrade priser sen 3 år
  • Höjd lokalhyra ca 30%
Magnus tränar
Selfie kursedeltagare

Kurs i Terapeutisk Gravidmassage


Åter hemma efter 4 intensiva och lärorika dagar hos John Carrier. Har inte hunnit smälta allt än. Men det sker så mycket i kvinnans kropp under graviditeten och vi lärde oss massor,allihop. Anatomi, fysiologi, endokrina processer d.v.s hormoner m.m. Också olika tester och behandling vid s.k foglossning för att försöka minska besvären. Vi kan nu hjälpa er om ni får besvär redan från vecka 1.


Det finns ett steg 2 i kursen. Den ska jag gå om ett år ca. Först måste jag göra klart 16 elevbehandlingar för att bli Diplomerad

Välkomna!

9/10-17

Bakåtvänd klocka

Kvällsöppet varannan vecka


Kvällstider är populära, jag vet, men tillsvidare kommer jag ha möjlighet till kvällsöppet varannan vecka d.v.s. udda veckor. Då finns det kvällstider på tisdagar, onsdagar och torsdagar till kl 21. Udda veckor har jag också lördag eller söndagsöppet - oftast lördag.


Jämna veckor har jag öppet vardagar till kl 16.

Välkomna!

cykelvasan

Haft så mycket jobb å inte hunnit med att uppdatera sista veckorna.

Förra helgen var det Cykelvasan med 23000 tävlande under 2 dagar. Lördagen var riktigt fullsatt med kö för behandliing. mycket ben förstås, men även rygg, nacke. Sen var det många med kramper.


Varför kramp? 1. tränat för dåligt, 2 inte ätit eller druckit tillräckligt innan loppet. 3 mineral och saltbrist under loppet. glöm inte äta och dricka

Oringen Tove

Oringen 2017 i Arvika. Jag är där och jobbar i helgen 22-23/7. Behandlingar,och tejpningar i massor.


Öppnar Tisdag 25/7 på kliniken igen. Välkomna